2024. már 04.

Örömséta/futás a Kutyaovi Állatvédő Egyesület védenceivel

írta: Plantbased Dogmom Professor
Örömséta/futás a Kutyaovi Állatvédő Egyesület védenceivel

Ez most nem lesz hosszú poszt, vagyis nem lesz benne sok a szöveg, beszéljenek helyettem a képek :) Arról már írtam korábban, hogy több mint öt éve járok rendszeresen a Kutyaovi Állatvédő Egyesülethez, ahol heti 1-2-3 alkalommal sétálok, futok a kutyusokkal, és persze jóóóól meg is dögönyözöm őket. Sőt, jutit is kapnak, a virsli nagy sláger :) 

img_8827.jpeg

Ezek az alkalmak nekem mindig fantasztikus élmények, és csak remélni tudom, hogy a kutyák is szeretik. Sőt, változatosak is ezek a sétafutások, mert minden kuttyal más kimenni. Van, aki igényli a futást, szinte végig, van, akivel szép komótosan lehet andalogni, és van, akit pórázhoz kell szoktatni. Vagy azért, mert még baba, és hát nem úgy születnek ám a kutyák, hogy hurrá, de jó lesz, sétálunk pórázon, vagy azért, mert noha már idősebb, rossz helyen élt korábban, és egyáltalán nem volt része ilyesmiben.

Itt most néhány olyan kutyust, illetve a sétáinkat mutatom meg, akik régóta - és számomra érthetetlen módon - "be vannak ragadva" a Kutyaoviba, nem jelentkeznek rájuk gazdijelöltek. (Később lehet, hogy majd egyesével is írok róluk, és elmesélem, hogy kivel milyen a séta, és miért szuper kutyák :).) Ezen kívül a környezet sem elhanyagolható, ahol a köröket rójuk, tulajdonképpen minden évszakban szépek, csak éppen más arcukat mutatják a bicskei dűlők. De a többit egyelőre tényleg mondják el a képek, amelyeken remélem átjön, milyen klassz kutyusok ők mind, ami jórészt a Kutyaovi és Amanda munkájának köszönhető. 

PS: Könnyen lehet, hogy lesz ugyanerről egy videós bemutató poszt is, csak figyeljetek! :) Bővebb, up to date infókat az összes kutyusról a Kutyaovi Facebook oldalán találtok.

 

SÜTI

ZOKNI

EPERKE

ANASZTÁZIA

 

 

Szólj hozzá

kutya önkéntesség kutyasétáltatás kutyaovi önkénteskedés önkétes kutyaovi állatvédő egyesület